Capsuleers.app logo CAPSULEERS.APP
CorporazioneCorporazione Chiusa

[KOOKA] Kookaburra Academy

0 membriFondata nel 2019
Killboard
Kill
202
Perdite
82
71%
Efficienza
Efficienza ISK 93%
ISK distrutti
75.90B
Attività
Sconosciuta

Scheda di combattimento

Numeri da eve-kill, di tutta la carriera

Combattimento

Kill
202
Perdite
82
Indice di pericolo
93%
Colpi finali
71
Punti
202

ISK

Distrutti
75.90B
Persi
5.56B
Bilancio
+70.34B
Efficienza ISK
93%

Solo

Kill in solo
52
Percentuale solo
26%
Kill medie/giorno
—

Altro

Perdite contro NPC
6
Quota perdite NPC
7%
Attività
Sconosciuta

Battaglie

Gli scontri nella finestra scelta, dal nostro archivio killmail

Descrizione

Training and on-boarding program for League 0f Grumpy 0ld Farts
Kookaburra Public

Recruitment status: open


We bite.

The laughing kookaburra (Dacelo novaeguineae) is a bird in the kingfisher subfamily Halcyoninae. It is a large robust kingfisher with a whitish head and a dark eye-stripe. The upperparts are mostly dark brown but there is a mottled light-blue patch on the wing coverts. The underparts are white and the tail is barred with rufous and black. The plumage of the male and female birds is similar. The territorial call is a distinctive laugh that is often delivered by several birds at the same time, and is widely used as a stock sound effect in situations that involve a jungle setting.

The laughing kookaburra is native to eastern mainland Australia, but has also been introduced to parts of New Zealand, Tasmania, and Western Australia. It occupies dry eucalypt forest, woodland, city parks and gardens. This species is sedentary and occupies the same territory throughout the year. It is monogamous, retaining the same partner for life. A breeding pair can be accompanied by up to five fully grown non-breeding offspring from previous years that help the parents defend their territory and raise their young. The laughing kookaburra generally breeds in unlined tree holes or in excavated holes in arboreal termite nests. The usual clutch is three white eggs. The parents and the helpers incubate the eggs and feed the chicks. The youngest of the three nestlings or chicks is often killed by the older siblings. When the chicks fledge they continue to be fed by the group for six to ten weeks until they are able to forage independently.

A predator of a wide variety of small animals, the laughing kookaburra typically waits perched on a branch until it sees an animal on the ground and then flies down and pounces on its prey. Its diet includes lizards, insects, worms, snakes and are known to take goldfish out of garden ponds.

The International Union for Conservation of Nature (IUCN) has classed the laughing kookaburra as a species of least concern as it has a huge range and large population, with no widespread threats.